Produse Materiale Calitate Parteneri FARTEC
User:
Password:
Despre noi:

FARTEC TRADING SRL BRASOV este o firma cu capital privat, specializata în proiectarea, producerea si comercializarea articolelor tehnice din cauciuc. Prioritatea firmei este satisfacerea cerintelor clientilor, punând accent pe calitatea produselor si serviciilor raspunzând cu promtitudine si seriozitate solicitarii acestora.
Pentru a câstiga un loc cât mai important pe piata articolelor tehnice din cauciuc sunt dezvoltate, fabricate si oferite spre vânzare numai acele produse ale caror caracteristici corespund nevoilor si conditiilor economice ale pietei.
Firma este dotata cu malaxoare pentru fabricarea amestecurilor de cauciuc, utilaje pentru calandrare, extrudere pentru confectia ebosurilor, instalatii pentru tratarea armaturilor metalice, linii de prese de vulcanizare semiautomate, dispozitive de finisare mecanice, autoclave, utilaje CNC. De asemenea este dotata cu un laborator de încercari si verificari fizico-mecanice si chimice a materiilor prime, semifabricatelor si a produselor vulcanizate, pe baza documentatiilor tehnice specifice.
Sistemul de management al calitatii din FARTEC TRADING SRL este certificat conform ISO 9001:2000 de catre Underwritters Laboratories si AFER.

Obiectul de activitate:

  Firma noastra produce urmatoarele tipuri de articole tehnice din cauciuc:

 1. Curele trapezoidale
 2. Mansete de etansare pentru arbori în rotatie (simeringuri)
 3. Garnituri pentru material rulant certificate AFER
 4. Garnituri pentru autovehicule certificate RAR
 5. Inele “O”
 6. Elemente de etansare hidraulica si pneumatica – profil ECONOMOS
 7. Garnituri generale cu/si fara insertii metalice sau textile
 8. Placi
 9. Mansoane
 10. Garnituri profilate

Inapoi   Sus

© 2009 FARTEC TRADING All rights reserved